Over Mij

Hi! Ik ben Pauline, en zelf een paardenfanaat in hart en nieren. Meer dan 30 jaar geleden begonnen op een stoute Shetlander. Daarna met een steeds iets grotere pony -om mijn groei tot Hollandsche lengte bij te benen- fanatiek wedstrijden gereden. Dressuur, springen en SGW. Ook heb ik jonge paarden gereden op een fokkerij.

Tijdens mijn studie en verhuizing naar de stad was er helaas geen tijd en mogelijkheid meer om paard te rijden, behalve af en toe op vakantie. En een eigen paard? Ik heb mijn moeder beloofd -en mezelf ook een beetje- om dat niet meer te doen.

Toch bleef het paardenvirus kriebelen en zo ontdekte ik een aantal jaar later De Doordravers. Een unieke vereniging in de buurt van Amsterdam, waarbij de leden met elkaar drie paarden delen. Fantastisch, precies wat ik zocht! Sinds die tijd rijd ik weer bijna zo fanatiek als vroeger.

Omdat paarden en de paardenwereld daaromheen ongelofelijk mooi en interessant zijn, heb ik deze website opgezet. Voor enthousiaste ruiters en amazones, die het leuk vinden om te lezen over paarden. Maar ook op zoek zijn naar informatie en de beste tips.

Af en toe zul je ook wel iets lezen over topsport, maar mijn doelgroep is de volwassen, enigszins ambitieuze, maar vooral enthousiaste hobbyruiter.