Nieuws

Hij is er weer: de Horse and Hunk-kalender 2024

Hou je van mooie paarden én van mooie mannen? Dan mag de Horse and Hunk-kalender niet ontbreken aan jouw muur! Je kunt ‘m nu bestellen voor 2024 en het mooie is: je steunt er ook nog een goed doel mee!

Over de kalender

Knap, gespierd, en natuurlijk aantrekkelijk. Zo kunnen we de twaalf geselecteerde mannen op de Horse and Hunk kalender het best omschrijven. Maar vergeet de paarden niet! De stoere mannen staan elk op de foto met een paard, soms galopperend over het strand, soms op stal en soms met een steigerend paard.

Of je nu valt voor een donkerharige hunk in januari of een blonde vent in juli, er is elke maand een nieuwe traktatie voor je ogen. Wie wordt jouw favoriet?

De combinatie van stoere mannen en prachtige paarden maakt de Horse and Hunk kalender de perfecte aanvulling voor elke muur. Maar dat is niet het enige goede nieuws; met je aankoop draag je bij aan een nobel doel.

Je steunt het Brooke Hospital for Animals

Wanneer je een Horse and Hunk kalender koopt, steun je automatisch het Brooke Hospital for Animals. Deze liefdadigheidsinstelling zet zich internationaal in voor het welzijn van werkpaarden, ezels en muilezels in landen zoals Egypte en India. Paarden daar leven vaak onder slechte omstandigheden, zoals door de hitte, lange werkdagen en weinig water. Brooke Hospital for Animals zet zich in voor een beter leven voor de paarden, door voorlichting en hulp.

Voor meer informatie over Brooke Hospital for Animals en hun missie, bezoek je hun officiële website.

Verkooppunten van de kalender

Je kunt de Horse and Hunk kalender eenvoudig online bestellen, maar hij is ook beschikbaar in diverse winkels en ruitersportzaken in Nederland en België.

Ben je overtuigd? Bestel dan nu jouw Horse and Hunk kalender en maak elke maand kennis met een nieuwe hunk, terwijl je tegelijkertijd een geweldig goed doel steunt!