Nieuws,  Ziekte en gezondheid

Ken jij de Paard & Gezondheid-podcast al?

Paardendierenarts Iris van Gulik timmert flink aan de weg. Naast een website en een succesvol Instagramaccount heeft ze sinds maart 2021 met Aimée de Rooij ook een podcast. En die is inmiddels al ruim 100.000 keer beluisterd!

Paardendierenartsen Iris van Gulik en Aimée de Rooij bespreken in De Paard & Gezondheid-podcast allerlei onderwerpen die gaan over de gezondheid (en ziekte) van paarden. Elke zondag is er een nieuwe aflevering. Ze willen met deze gratis podcast de gezondheid en het welzijn van paarden verbeteren.

Ondanks dat het starten van de podcast eigenlijk een vrij impulsief idee van Iris en Aimée was, is het inmiddels een groot succes. Heel veel paardeneigenaren gebruiken de podcast om extra kennis op te doen, waarmee ze gezondheidsproblemen met hun paarden niet alleen kunnen verhelpen, maar ook voorkomen. 

Inmiddels zijn er al ruim 80 afleveringen over onderwerpen als droes, stalbenen, EOTRH, artrose, veulens, maagzweren en nog veel meer. Super interessant! Ook luisteren? De podcast beluister je via Spotify.